Wednesday, September 11, 2013

Makcik Pakai Braces

Yer. Makcik pakai braces. Makcik tuh haku la. Sebenarnya aku dah consult kat doktor dari bulan 1 2013 kat Klinik Azman Batu Pahat. Masa consult tu dia bagitau yang kos RM4400. Bayar deposit 600 and every month bayar 109. Murah la kan?? Bulan ni (September) baru aku buat. 9 bulan nak buat keputusan! Takut kooo. Aku google diorang kata TAK SAKIT .TAK RASA. 

Itu semua DUSTA! MASYAALLAH KO -.-

   

Pada aku yang sakit masa cuci gigi, aku mengucap macam orang nak beranak. Perggh! Perghhhhh! Seminggu gigi perit harini aku pakai braket tp belum braces yg sempurna. Kenapa pakai braket? Sebab doktor nak longgar kan gigi sebab nak CABUT EMPAT BATANG! OHH NOOOOO braket ni akan buat gigi belakang longgar. Berdebor2 nak kena cabut lagi sebulan! Tabahkan hati oh. Nak cantik. No pain no gain.

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Password errors are the most frequent error faced by users on a consistent basis. The password is the segment to your account and without it, you can’t locate your Binance account. To fix password problems, you can dial Binance support phone number 1-800-665-6722 and get relevant solutions and remedies from the customer team who is working 24/7 to help the users in correcting their errors. The team has quick-witted and fanatic individuals who got solutions and plans associated over Binance queries on fingertips.

    ReplyDelete

Mister Linky ♥





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...